Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

MAMA MASTERCLASS - VAN FRUSTRATIE NAAR FLOW VOOR DRUKKE MOEDERS 

Ben je een ambitieuze moeder en sta je in standje overleven? Houd je maar nauwelijks al die ballen in de lucht? Heb je het druk? Te druk? Vraag je je af hoe je je leven en werk in hemelsnaam in balans moet krijgen? Heb je een kort lontje? Ben je moe, gefrustreerd? Baal je van jezelf en voel je je schuldig? En verlang je er naar weer een vrolijke, ontspannen, gelukkige moeder (en meer) te zijn?

Meld je dan nu aan voor de online Mama Masterclass - Van Frustratie naar Flow voor drukke moeders!

Dit ga ik je leren:
  • Waarom work-life balans een grote illusie is en juist voor nog meer gedoe zorgt (ja echt!).
  • Waarom al die self-help boeken, tips en adviezen niet voor je werken.
  • Waarom het voor vrouwen gewoon allemaal anders werkt dan voor mannen.
  • Wat er dan wél voor gaat zorgen dat je happy gaat zijn met je werk en je leven.
Zodat je gaat leven in plaats van overleven en weer die vrouw gaat worden die je graag zou willen zijn.

Meld je nu aan voor de gratis online Mama Masterclass! Je kunt deze Masterclass gemakkelijk volgen vanaf je telefoon, tablet of computer. Na inschrijving krijg je een mailtje met meer info hoe precies. 


Kan je er niet bij zijn, maar wil je deze waardevolle Masterclass echt niet missen? Schrijf je in en ik stuur je een opname na afloop! 
Mama Masterclass wordt gegeven door
Nikolien Martina-Doorenbos, Moms&More

www.momsandmore.nl

Nikolien is specialist in de emoties van drukke moeders.

Als moeder van van dochter Emilia (04-2011) en zoon Alessio (08-2014) weet ze hoe het is om als werkende moeder alle ballen in de lucht te willen houden (en er regelmatig toch een te laten vallen). Ze heeft een allergie voor klagers, slachtoffers en lege glazen en houdt van chocola, wijn en chicklist.

Nikolien is -als eerste in Europa- door het Australische Institute of Women International gecertificeerd Creatrix® Transformologist® en Hoofdtrainer Europa. Verder is zij gecertificeerd NLP Master Practitioner, gecertificeerd DISC Trainer en heeft ze diverse opleidingen gevolgd ten behoeve van vrouwen gezondheidszorg, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Zij is aangesloten bij NOBCO, ViV en RBCZ. Nikolien is auteur van het boek "Balanceren tussen Kinderen en Carrière, Een praktische gids voor werkende moeders".

Sharing = Caring! Deel deze Masterclass want wie weet verander je daarmee het leven van een andere vrouw!